Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، شیخ یعقوب شمس عصر سه شنبه در آیین تجلیل از پیشکسوتان عرصه تفریحات دریایی کیش با بیان اینکه دریا و اقتصاد وابسته به آن بهترین جاذبه گردشگری این جزیره است، اظهار داشت: لازم است برای بالفعل شدن این ویژگی ها علاوه بر توجه به اقتصاد صیادان باید با نگاه ویژه به اقتصاد دریا، در کنار جاذبه گردشگری بهره‌وری بیشتری از این موهبت الهی برد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی دریا را ظرفیتی مناسب برای ایجاد شغل و کارآفرینی اعلام کرد و افزود: موسیقی و فرهنگ غنی بومیان نیز برگرفته از دریا است و باید در حوزه‌ تفریحات سالم دریا سرمایه‌گذاری شود تا شاهد شکوفایی مروارید خلیج همیشه فارس باشیم.

امام جمعه اهل سنت کیش افزود: گردشگری کیش درصورت توسعه تفریحات دریایی می‌تواند این منطقه را به قطب توریسم کشورهای منطقه تبدیل کند که تحقق این هدف لازمه جلوگیری از تنگ نظری در خصوص تخصیص سوخت به قایق های تفریحی در جزیره به عنوان مشکلی چند ساله، ترمیم اسکله تفریحی و نوآوری در خدمات است.

سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش نیز در این آیین اظهار داشت: در سازمان منطقه آزاد کیش دریا، غواصی و کلوب‌داری را صرفا به‌ عنوان‌ شغل ندیده و اعتقاد داریم نفس گردشگری کیش وابسته به فعالیت این حوزه است.

یاسر شاه پیری گفت: نوروز امسال ۳۰ درصد مسافران از تفریحات دریایی استفاده کردند و پیشنهاد می شود  تور تفریحات دریایی مشابه تورهای علمی در این جزیره برگزار شود.

مدیرعامل جامعه بازاریان و بازرگانان کیش هم دریا را رکن اصلی گردشگری این جزیره اعلام کرد و گفت: حریم منطقه آزاد قابل واگذاری نبوده است در غیر این‌صورت پیشکسوتان فعال در این حوزه در همان سال‌هایی که به کمترین ثمن‌ زمین واگذار می‌شد، املاک خود را خریداری می‌کردند و اکنون دغدغه‌ محل کسب خود را نداشتند.

رحمان سادات نجفی افزود: کلوبداران و فعالان حوزه تفریحات دریایی نقش مهمی در چرخه گردشگری کیش ایفا می‌کنند و خواسته‌هایشان بسیار کوچک و قابل تامین است.

رامتین روشن مدیرعامل جامعه دفاتر خدمات مسافرتی و گردشگری کیش نیز بزرگ‌ترین انگیزه مسافران به این جزیره را دریا اعلام کرد و گفت: طبق آمار در بازه زمانی سال ۹۸ تاکنون، ۳۰ ‌درصد رغبت مسافران به تفریحات دریایی بوده است آن هم در شرایطی که برای مثال کنسرت‌ها از زیر ۳۰ درصد محبوبیت برخوردارند.

مدیرعامل جامعه کلوبداران دریایی کیش نیز در این آیین مهمترین نقطه ضعف کلوب های دریایی این جزیره را  نوسازی تجهیزات و ساختمان های آنها اعلام کرد و افزود: بررسی های میدانی نشان می دهد هر کلوب برای نوسازی ۷۰ تا ۱۳۰ میلیارد ریال اعتبار لازم دارد.

علی اقتصاد افزود: تمام کلوبداران جزیره علاقه مند به نوسازی تجهیزات و ساختمان های خود هستند، اما این مساله مستلزم افزایش قراردادهای اجاره از یکسال به پنج سال با شرط افزایش کرایه براساس نرخ تورم سالانه از سوی سازمان منطقه آزاد کیش است.

وی با بیان اینکه در صورت افزایش مدت اجاره کلوبداران از امنیت اقتصادی بیشتری برخوردار هستند، اضافه کرد: هم اکنون با ورود مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش مشکل سوخت کلوبداران مرتفع شده و رایزنی با مسوولان استانی و کشوری برای حل ریشه ای این موضوع دنبال می شود.

اقتصاد یادآور شد: این جامعه در حال اجرای ستاره بندی جدید با نرخ بندی تازه اعضای خود است تا کلوبداران بتوانند در پنج سال آینده با ارتقای خدمات خود از سه به پنج ستاره برسند.

این آیین که با عنوان مهمانی موج و مروارید ویژه گرامیداشت مرحوم مصطفی خوئینی بنیانگذار تفریحات دریایی کیش برگزار و در آن از پیشکسوتان این عرصه و کارکنان و غواصان نمونه کلوب های کیش تجلیل شد.

برچسب‌ها کیش معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان امام جمعه کیش

منبع: ایرنا

کلیدواژه: کیش معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد کیش کیش معاونت فرهنگی و اجتماعی سازمان منطقه آزاد کیش سازمان منطقه آزاد کیش هرمزگان امام جمعه کیش سازمان منطقه آزاد کیش تفریحات دریایی گردشگری کیش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۴۷۴۳۶۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟

کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی می‌تواند مشاغل سبز بیشتری ایجاد کند، بهبود سلامتی را برای جوامع محلی به ارمغان آورد و مزایای اقتصادی بی‌شماری به همراه داشته باشد.

به گزارش سرویس ترجمه خبرگزاری ایمنا، محدود کردن گرمایش جهانی به ۱.۵ درجه سانتی‌گراد نیازمند تسریع تلاش‌ها برای کربن‌زدایی بخش کشتی‌رانی است. حرکت اول در این ابتکار، توسعه یک کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال به‌شمار می‌رود که نه تنها از توسعه سوخت‌ها و کشتی‌های با کربن کم و صفر حمایت، بلکه مشاغل سبز و مزایای سلامتی خوبی برای جوامع محلی ایجاد می‌کند.

مطالعه‌ای جدید حاکی از آن است که یک کریدور حمل‌ونقل دیجیتال و سبز (GDSC) بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ می‌تواند بیش از ۷۰۰ فرصت شغلی در تولید سوخت با آلایندگی صفر و نزدیک به صفر تا سال ۲۰۳۰ ایجاد کند. این مطالعه جریان‌های تجارت دریایی بین سنگاپور، لس‌آنجلس و لانگ‌بیچ را تجزیه‌وتحلیل کرد و یک خط پایه از فعالیت‌ها و نیازهای انرژی برای کشتی‌هایی را ارائه کرد که تا سال ۲۰۵۰ در کریدور فعالیت خواهند کرد.

مطالعه حاضر همچنین نشان داد که این کریدور می‌تواند به بهبود سلامت برای جوامع محلی منجر شود و مزایای اقتصادی گسترده‌ای را برای کشورهای این مناطق به همراه داشته باشد.

سوخت‌های بدون آلایندگی و توسعه مشاغل

تجزیه‌وتحلیل‌ها مقدار سوخت‌های نزدیک به صفر و صفر مورد نیاز برای ترافیک در این مسیر را با مدل‌سازی استفاده از سوخت‌های جایگزین کربن‌صفر و نزدیک به صفر توسط کشتی‌هایی برآورده کرده‌اند که در کریدور تا سال ۲۰۵۰ فعالیت خواهند کرد. در این بررسی پارامترهای مختلفی مانند هزینه‌های تولید و در دسترس بودن سوخت با توجه به اهداف استراتژی IMO 2023 در مورد کاهش انتشار گازهای گلخانه‌ای از کشتی‌ها در نظر گرفته شده است.

کربن‌زدایی دریایی برای مدت طولانی در دستور کار بوده است، زیرا حتی اگر سهم کشتی‌ها در گرمایش جهانی نسبتاً کم باشد، بسیار مهم است. سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) معتبرترین نهاد بین‌المللی در این زمینه است که پس از چندین نقطه‌عطف در کربن‌زدایی دریایی، در سال ۲۰۱۸ یک نقشه‌راه جامع با استراتژی اولیه کاهش گازهای گلخانه‌ای ترسیم و آن را در سال ۲۰۲۳ بازنگری کرد. در این بازنگری کاهش گازهای گلخانه‌ای هم‌زمان با دستورالعمل بررسی چرخه حیات (LCA) توسعه پیدا کرد و رویکرد چرخه عمر به‌عنوان یک بخش ضروری برای دستیابی به اهداف آب‌وهوایی شناخته شد.

فعالیت‌های انجام‌شده از طریق کریدورهای کشتی‌رانی سبز می‌تواند موجب کاهش کربن‌زدایی گسترده‌تر در سراسر صنعت دریایی شود و مزایای سلامتی برای جوامع محلی و فرصت‌های اقتصاد سبز را برای کشورها به ارمغان آورد.

کد خبر 746484

دیگر خبرها

  • عملیات دیسپاچینگ جزیره قشم را حذف کنید
  • ضرر ۴۰ میلیاردی صنایع قشم به دلیل قطعی برق
  • تخصیص ۱۰۳ میلیارد تومانی به محور گردشگری وفاق دیر
  • مزایای کریدور حمل‌ ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟
  • تعطیلی مدارس دهستان بخش سندرک میناب
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی در صنعت دریا
  • بومی سازی تجهیزات الکترونیکی کاربردی در صنعت دریا
  • وقوع ناپایداری‌های موقتی، تندباد لحظه‌ای و گردوخاک، ۸ اردیبهشت
  • طغیان ساکنان جزایر قناری/ درخواست محدود شدن تعداد گردشگران
  • مزایای کریدور حمل‌ونقل سبز و دیجیتال دریایی چیست؟